Logo De Keramiekfabriek

Laat het maken

Laat het maken

Persoonlijke handbeschilderde cadeau’s voor bijzondere momenten

werk in opdracht Nooitlek on tour bordje

Zeker weten dat je een uniek cadeau geeft

Gaat je beste vriend trouwen, of krijgt je dochter haar eerste kind? Voor dit soort bijzondere gelegenheden wil je graag met een uniek, waardevol cadeau voor de dag komen. Zo’n geboortebordje is een aandenken voor het leven.

Ook voor bedrijven beschilder ik keramiek in opdracht. Bijvoorbeeld voor jubilea of relatiegeschenken.

Hoe kan ik je helpen?

Zakelijk

Soms wil je iets bijzonders aan je klanten geven. Geen massaproductie, maar iets unieks. Ter gelegenheid van een jubileum, een collega die vertrekt, of iets voor in het kerstpakket. Met of zonder logo. Er zijn heel veel mogelijkheden. Ik denk graag met je mee en mail je een voorstel en prijsopgave.

Werk in opdracht Vlisco schaal met logo
Bord wit met blauwe haas

Persoonlijk

Hoe leuk is het als de jarige of het bruidspaar jouw cadeau nog jaren kan gebruiken? Wat de gelegenheid ook is, een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven.

Zoek je inspiratie?Voorbeelden van opdrachten voor diverse gelegenheden

De onderstaande objecten zijn niet te koop. Je kan wel iets vergelijkbaars door mij laten beschilderen.

filter

scroll →

Zin om zelf keramiek te beschilderen?

Volg een workshop met je vrienden en vriendinnen of kom zelf een keer langs tijdens het inloop-atelier. Je kan een bord, schaal, beker, karaf of iets anders te beschilderen.
Voor een workshop hebben we altijd even contact over de planning.
Voor de inloopochtend of -avond raad ik je aan om altijd even naar de openingstijden te kijken. Stuur me een appje als je wil komen. Dan weet ik of er minimaal 3 deelnemers zijn of dat de inloop al vol is. 

Ik verheug me op je komst!
Liefs,

Pernette

Meer zien van mijn werk?

Neem een kijkje in mijn online galerie. 
Sommige objecten zijn te koop in mijn atelier. Interesse? Bel of app me even!

6 schaaltjes met perzische taferelen

Extra Inloop op 2e Pinksterdag

Extra opening

Open atelier

op maandag 20 mei 

 van 13 tot 15.30 uur

Kosten € 19,50 pp excl. servies

De Keramiekfabriek respecteert jouw privacy

Deze website gebruikt alleen analytische cookies die door niemand anders dan de Keramiekfabriek gebruikt worden.