Logo De Keramiekfabriek

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Met de auto

Routeplanners leiden je vaak naar de Golfclub in plaats van De Keramiekfabriek. Daarom is het belangrijk om deze routebeschrijving te volgen.

Vanaf de A1: Neem in ieder geval afslag 9a!


Vanuit Amersfoort moet je daarvoor bij Baarn al voorsorteren in de baan richting Utrecht/ Hilversum/ Almere. (A27) en houd dan LINKS aan richting Hilversum-Noord/ A1/ Amsterdam. Na het viaduct (met de A27) RECHTS aanhouden voor de afslag 9a. (De Witte Bergen)

Vanuit Amsterdam

Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Eemnes om de borden A27 richting Almere/ Utrecht/ Hilversum te volgen. Bij afslag 9a, De Witte Bergen ga je de snelweg af. Aan het eind van de afrit sla je linksaf (over de A1) en dan de eerste rechts en meteen links.

Vanuit Utrecht Neem afrit Knooppunt Eemnes vanaf de A27. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Eemnes om de borden A1/ E231 richting Hilversum-Noord/ Amsterdam te volgen. Houd rechts aan en rij door op de Afslag 9a.

Vanuit Almere Sla af bij het knooppunt Eemnes, volg de borden A1/ E231 richting Hilversum-Noord/ Amsterdam. Houd rechts aan en volg afslag 9a.


Volg vervolgens de borden Goyer Golf en rij er voorbij. Ga dus NIET door de slagboom, maar nog een klein stukje rechtdoor over het zandpad. Dan is het de tweede inrit rechts. Dus NIET bij 11a maar een verder. Er staat een klein blauw bordje “Keramiekfabriek”

Parkeren

Door de poort en dan meteen links. De parkeergelegenheid op ons terrein is gratis.

Met de fiets

Vanaf speeltuin “ons genoegen” fiets je het linker zandpad op dat rechtdoor gaat vanaf de Goijergracht. Hobbel een eindje door en geniet van de bomen en de vogels, tot je aan je linkerhand een poort ziet met een hek en een klein blauw bordje met De Keramiekfabriek. Of neem het echte fietspad en steek door zo gauw je een rood pannendak ziet.

Vanaf de Vredelaan fiets je naast het viaduct aan de Larense kant een verharde weg in, tussen het bos/hei en de A1. Rij door tot het eind. Daar ga je linksaf het fietspad op en bij de Keramiekfabriek moet je nog even het ruiterpad en door de berm oversteken. Bel gerust als je het niet meteen kan vinden.

Met het OV

Neem de trein naar Hilversum en dan bus 108. Uitstappen in Laren net over het viaduct over de A1 op de Vredelaan. Dan is het een kleine wandeling door het bos, via Google maps kun je een bospad pakken naar mijn atelier. Of volg dezelfde route als met de fiets vanaf de Vredelaan.

Extra Inloop op 2e Pinksterdag

Extra opening

Open atelier

op maandag 20 mei 

 van 13 tot 15.30 uur

Kosten € 19,50 pp excl. servies

De Keramiekfabriek respecteert jouw privacy

Deze website gebruikt alleen analytische cookies die door niemand anders dan de Keramiekfabriek gebruikt worden.