Logo De Keramiekfabriek

Beoordelingen

& Reviews

Wat anderen zeggen over de Keramiekfabriek. Hoe ervaren mensen de workshops?

Super leuke workshop en heerlijke lunch & taart. echt een aanrader!

Malou Bromberg

Ontzettend leuke en creative ochtend gehad. Veel geleerd van de docent. We komen zeker terug.

Marloes Jongerden

Wij hebben met ons team het jaar afgesloten bij de Keramiekfabriek! We hebben aardewerk beschilderd en tussendoor heerlijk een driegangen diner gegeten met een gezellig haardje op de achtergrond. Super gezellige sfeer, mooie servies keuzes en heerlijk gegeten. Ik kan niet anders zeggen …. ENORME AANRADER!

Young Expat Services

Samen met een vriendin een ochtend servies beschilderd. Het atelier van Pernette is prachtig en ligt in de natuur, zodat je gelijk even uit de dagelijkse sleur bent. Pernette geeft duidelijke uitleg zodat je direct aan de slag kunt met schilderen. Je zoekt zelf servies naar keuze uit en haalt inspiratie uit diverse boeken en voorbeelden. Na een ochtend heb je een eigengemaakt servies item en een heerlijk ontspannen en gezellige ochtend gehad. Wij komen zeker terug!

Floor

Al vele jaren kom ik bij Pernette op de Keramiekfabriek, maar het blijft een feest. Zoveel keuze: vazen, schalen, kopjes, borden. Mooie kleuren glazuurverf en een bijzonder fijne sfeer. Wees voorzichtig, het is verslavend.

Gitte Spee

In een super gezellig, warm atelier wordt je zeer gastvrij en hartelijk ontvangen! Pernette heeft allerlei serviesgoed wat op zeer, zeer veel verschillende manieren kan worden beschilderd. Uitleg over de mogelijkheden is duidelijk en er wordt ruim de tijd voor genomen. Tijdens b.v. het beschilderen van een bord/schaal/mok etc. krijg je op een fijne manier goede tips zodat het eindresultaat geweldig wordt. Hartelijk bedankt voor de leuke uurtjes en de mooie handbeschilderde waterbak voor onze hond!! Ik kom snel terug.

Nicolette van Gorp

De Keramiekfabriek respecteert jouw privacy

Deze website gebruikt alleen analytische cookies die door niemand anders dan de Keramiekfabriek gebruikt worden.